Maksamalla tilauksen asiakas hyväksyy nämä ehdot.

 

Maksaminen

Tilauksen tehtyään asiakas saa laskun sähköpostiinsa. Kun maksusuoritus näkyy Kustomrigin tilillä, tekee Kustomrig tilauksen tukkurilta ja toimittaa tuotteen asiakkaalle. Maksettu tilaus on sitova ostopäätös. Kun Kustomrig on tehnyt tilauksen tukkurille, tilausta ei voida enää perua tai muuttaa. Kustomrig pidättää oikeuden hintojen muutokseen. Mikäli tukkurin tai maahantuojan hintojen noston seurauksena kauppa olisi Kustomrigille tappiollinen, Kustomrigilla on oikeus kaupan purkuun. Tällöin asiakas saa valita haluaako rahansa takaisin vai muokata tilausta.


Maksuvaihtoehdot:

 

Ennakkomaksu laskulla

Laskutus kulut ovat asiakkaalle 0€.

Ennakkomaksulla maksaessa asiakas maksaa ensin laskun, ja kun suoritus näkyy Kustomrigin tilillä, lähtee tuotteet toimitukseen.

 

Yritysrahoitus

Päätöksen yritysrahoituksesta tekee rahoitus yhtiö, kustomrig välittää rahoitusyhtiön tekemän tarjouksen veloituksetta.

 

Toimitus

Kustomrig postittaa tuotteet asiakkaan antamaa toimitusosoitteeseen. Tuotteet on myös mahdollista noutaa, sekä saada esiasennettuina mutta noutoajankohdasta on sovittava erikseen.

Tavarantoimittajina Kustomrigillä toimii Suomen ja Euroopan suurimpia tukkureita, joten toimitusajat ovat lyhyitä, keskimäärin 3-4 päivää. Tuotteet joita ei ole varastossa saadaan 2 viikon sisällä.

 

Tilauksen peruminen

Maksettu tilaus on sitova ostopäätös. Kun Kustomrig on tehnyt tilauksen tukkurille, tilausta ei voida enää perua tai muuttaa. 

 

Erimielisyydet

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, asia ratkaistaa Tampereen käräjäoikeudessa.