Toimitus & maksuehdot

Maksamalla tilauksen asiakas hyväksyy nämä ehdot. 

Maksaminen

Tilauksen tehtyään asiakas saa laskun sähköpostiinsa. Kun maksusuoritus näkyy Kustomrigin tilillä, tekee Kustomrig tilauksen tukkurilta ja toimittaa tuotteen asiakkaalle. Maksettu tilaus on sitova ostopäätös. Kun Kustomrig on tehnyt tilauksen tukkurille, tilausta ei voida enää perua tai muuttaa. Kustomrig pidättää oikeuden hintojen muutokseen. Mikäli tukkurin tai maahantuojan hintojen noston seurauksena kauppa olisi Kustomrigille tappiollinen, Kustomrigilla on oikeus kaupan purkuun. Tällöin asiakas saa valita haluaako rahansa takaisin vai muokata tilausta.


Maksuvaihtoehdot:


Ennakkomaksu laskulla

Laskutus kulut ovat asiakkaalle 0€.

Ennakkomaksulla maksaessa asiakas maksaa ensin laskun, ja kun suoritus näkyy Kustomrigin tilillä, lähtee tuotteet toimitukseen.


Yli 500€ tilaukset on mahdollista maksaa myös Joustolla.

Jousto on kallista lainaa verrattuna pankkien kulutusluottoon, mutta vaivattomampaa. 

Jousto lasku 

Saat kaksi viikkoa maksuaikaa ostoksellesi.

Laskulla maksaessasi et maksa lainkaan nimelliskorkoa. Laskuun lisätään ainoastaan 4,90 euron laskutuslisä.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko tyypilliselle 500 euron ostokselle 14 päivän maksuajalla on 28,95 %. Kertaostos verkkokaupassa Jousto Laskulla on max. 1000 €.


Jousto Osamaksu

Maksa ostoksesi joustavasti 1 - 24 kk sisään.

Laskutuspalkkio on 4,90 €/lasku ja kuukausittaisen nimelliskoron 29 %.

Esimerkiksi 2000 euron ostokselle, joka maksetaan 12 samansuuruisessa 194 euron kuukausierässä, todellinen vuosikorko on 39,78 %, ja luoton kokonaiskustannus on 2386,70 €.


Toimitus

Kustomrig postittaa tuotteet asiakkaan antamaa toimitusosoitteeseen ilman toimituskuluja. Tuotteet on myös mahdollista noutaa, mutta noutoajankohdasta on sovittava erikseen.

Tavarantoimittajina Kustomrigillä toimii Suomen suurimpia tukkureita, joten toimitusajat ovat lyhyitä, keskimäärin 3-4 päivää. Tuotteet joita ei ole varastossa saadaan 2 viikon sisällä.

 

Tilauksen peruminen

Maksettu tilaus on sitova ostopäätös. Kun Kustomrig on tehnyt tilauksen tukkurille, tilausta ei voida enää perua tai muuttaa. 

 

Erimielisyydet

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi)