ZYXEL USGFLEX50 Firewall

USG FLEX 50 on nyt osa Nebula-pilvihallintaperhettä, jossa on sama helppo hallintakäyttöliittymä ja virtaviivainen konfigurointi ja päivitykset. Verkkotoiminnot ja hallintapalvelut on siirretty pilveen, ja ne on optimoitu hajautettujen verkkojen hallintaan.

 • Turvallinen vähittäiskauppa
  USG FLEX 50 tarjoaa kattavat VPN-yhteystyypit, mukaan lukien IKEv2-, SSL- ja IPsec VPN. Kaikki tarjoavat asiakkaille suojatut etäyhteydet. IPsec VPN -laitteistomoottori tehokkaaseen VPN-tunneliin. IKEv2:n VPN-kuormituksen tasaus/vikaantuminen varmistaa yrityksesi vahvan VPN-luotettavuuden ja -turvallisuuden. USG FLEX 50 on suunniteltu erityisesti pienten yritysten ja sivutoimipisteiden tarpeisiin, ja se tarjoaa yritysluokan tietoturvaa. Kehittyneet verkko- ja tietoturvaominaisuudet, kuten verkkosuodatus, turvallisuusprofiilien synkronointi ja SecuReporter, parantavat turvallisuutta estämällä pääsyn haitallisille tai riskialttiille verkkosivuille sekä valvotun pääsyn integroidulla palomuurikäytännöllä, joka mahdollistaa erittäin yksityiskohtaisen eston ja suodatuksen, ja luovat yhtenäisen tietoturvaratkaisun sekä langallisiin että langattomiin verkkoihin.
 • Keskitetty käyttöönotto Nebulasta
  Zero-Touch käyttöönoton ja yksinkertaistetun keskitetyn hallinnan ansiosta asennus ja käyttö eivät ole enää vaivalloista. Kun USG FLEX 50 on rekisteröity verkkoon, se havaitaan automaattisesti, kun se kytketään verkkoon, minkä jälkeen valmiiksi määritetyt asetukset otetaan automaattisesti käyttöön. USG FLEX 50 auttaa asiakkaita noudattamaan säännöksiä tarjoamalla lokien arkistointipalvelun ilman ylimääräisiä laitteisto- ja ohjelmistoasennuksia.
 • Kaikki helposti yhdestä paikasta
  Kaikkia Nebula-laitteita - yhteyspisteistä, kytkimistä, tietoturvayhteyksistä ja palomuureista - hallitaan pilvipalvelun kautta intuitiivisella käyttöliittymällä, jonka avulla voit määrittää, hallita ja korjata vikoja kaikissa hajautetuissa verkoissa yhdestä ainoasta näytöstä ilman monimutkaista etäyhteyttä toimipisteisiin.
 • Kattava sisällönsuodatuspalvelu
  USG FLEX 50 tarjoaa parannetun sisällönsuodatustoiminnon ja -turvan tehokkaan yhdistelmän avulla, joka sisältää sekä maine- että luokkapohjaisen suodatuksen. Dynaaminen sisällön kategorisointi analysoi aiemmin tuntemattoman verkkosivuston ja verkkotunnuksen sisällön ja määrittää sitten, kuuluuko se johonkin ei-toivottuun kategoriaan, kuten uhkapelit, pornografia, pelit ja monet muut. Lisätty DNS-sisällönsuodatin tarjoaa paremman lähestymistavan verkkokäyttäytymisen tarkastamiseen erityisesti silloin, kun verkkosivusto ottaa käyttöön ESNI:n (Encrypted Server Name Indication), jolloin perinteinen URL-suodatus ei sovellu kohdetunnukseen.
 • Syvällistä tietoa kaikista laitteistasi
  Device Insight antaa sinulle enemmän näkyvyyttä verkkoihisi, mukaan lukien langalliset, langattomat, BYOD- ja IoT-laitteet. Sen avulla voit tunnistaa laitteet, joilla on erilliset turvallisuussegmentit aina yksilötasolle asti. Device Insights havaitsee myös näihin laitteisiin liittyvät haavoittuvuudet. Se auttaa pk-yrityksiä vähentämään tutkimiseen käytettävien työtuntien määrää. Zyxel SecuReporter jatkaa tavoitettaan tarjota asiakkaille entistä parempi näkyvyys ja antaa organisaatiollesi kattavan päätepisteiden inventaariotaulukon.
 • Analytiikkaraportti ja parannetut oivallukset
  USG FLEX 50 -kojelauta antaa käyttäjäystävällisen liikenteen yhteenvedon ja uhkien visuaaliset tilastot. Hyödynnä SecuReporteria uhka-analyysin jatkamiseen korrelaatio-ominaisuuden suunnittelun avulla, jolloin verkon tilaa on helppo seurata ennakoivasti seuraavan uhkatapahtuman estämiseksi. Keskitetty näkyvyys verkkotoimintoihin, jotta voit helposti hallita useita asiakkaita.


 • Merkki: Zyxel
 • Tuotenumero: 46037150
 • Saatavuus: 6

 • 230.73€


Avainsanat: palomuuri