Samsung S27A600U

Koe ennen näkemättömät yksityiskohdat.

Kun katselet suosikkielokuvaasi tai työstät uusinta projektiasi, voit hyödyntää todellista tarkkuutta, kun näytön pikselitiheys on 1,7 kertaa suurempi kuin Full HD.

QHD-näytöllä on enemmän tilaa moniajokäyttöön tai upeista videoista ja kuvista nauttimiseen.

Ammattimaisiin työympäristöihin optimoitu. S-sarjan kooissa 24 "ja 27" on IPS-paneeli, joka tuottaa erittäin selkeää värilaatua ja tarjoaa peräti 178-asteisen laajan katselukulman.

Kaikki käyttäjät saavat upean katselukokemuksen mistä tahansa kulmasta – ja värit näkyvät eloisina ja kirkkaina.

Nauti vaikuttavasta yksityiskohtaisuudesta ja värien tarkkuudesta kaikessa sisällössä. Värien laaja kirjo, lähes rajattomat värisävyt ja HDR10-tekniikka, joka tekee tummista sävyistä tummempia ja kirkkaista kirkkaampia...

Kaikkea sisältöä on ilo katsella ja siitä voi nauttia juuri sillä tavalla, kuin tekijät ovat tarkoittaneet.

Yhdistetty ilman kaapeleiden takertumista. Samsungin S60UA-sarjassa on USB type-C -portti, joka mahdollistaa jopa 90 W: n kannettavan tietokoneen lataamisen ja tietojen ja kuvien siirtämisen saman kaapelin kautta.

Siinä on myös LAN-portti, joten kannettavien tietokoneiden, joilla ei ole LAN-porttia, tarvitsee vain muodostaa yhteys näyttöön verkkoyhteyden saamiseksi.

Sijoita näyttö mukavimpaan asentoon. Kehyksetön muotoilu, VESA-yhteensopiva kiinnike ja erilaiset mahdollisuudet kääntää, kiertää ja kallistaa näyttöä antavat mahdollisuuden asentaa sen mihin tahansa ympäristöön.

Lisäksi ohut metallijalusta ja näytön ohut syvyys vievät vähän tilaa työpöydältä.

 

Näyttö
Näytön koko 27"
Max. Resoluutio 2K / WQHD 2560 x 1440
Panelityyppi IPS, LED
sRGB 99%
Vasteaika 5ms
Kirkkaus 300 cd/m2
Kontrasti 1000:1
Säädettävä jalka Näytön sijainnin säädöt: Korkeus, nivel (kierto), kääntöalusta, kaltevuus Kallistuskulma: -2/+25 Kiertokulma: -2/+92 Kääntökulma: 60 Korkeudensäätö: 120 mm
USB hubi 3x USB 2.0 USB-C (teho jopa 90 W)
Liitännät
HDMI Kyllä
Displayport Kyllä in & out
Ääni liitännät Kyllä audio out
Vesa 100 x 100

  • Merkki: Samsung
  • Tuotenumero: 4118571
  • Saatavuus: 60

  • 215.19€


Avainsanat: näyttö