LOGITECH ERGO M575 Wireless Mouse GRAPHITE

LOGITECH ERGO M575 Wireless Mouse GRAPHITE

 

MUOTOILTU KÄTEESI SOPIVAKSI

ERGO M575 on suunniteltu ja kehitetty niin, että se sopii ergonomisesti kätesi muotoon. Koska käsivartta ei tarvitse liikuttaa osoittimen siirtämiseksi, käsi ja käsivarsi väsyvät vähemmän.

SUJUVA OHJAUS PEUKALOLLA

Työskentely on ergonomisempaa poikkeuksellisen tarkan pallohiiren ohjauksen ansiosta. Peukalo liukuu tasaisen pallon pinnalla vaivatta, sillä pallo on päällystetty läpinäkyvällä pinnoitteella. Lisäksi huippusuorituskykyinen optinen tunnistin varmistaa loistavan tarkkuuden ja erittäin vähäisen virrankulutuksen.

LISÄTILAA KAIKILLE TAVAROILLE

ERGO M575 vaatii äärimmäisen vähän tilaa, sillä osoitinta ei tarvitse ohjata hiirtä liikuttamalla. Hiiri sopii erinomaisesti ahtaaseen työtilaan tai työpöydälle, jossa on paljon papereita, käyttäjän omia tavaroita tai jopa murokulho.

HELPPO LIITTÄÄ WINDOWSILLA JA MACILLA

ERGO M575 -hiiri voidaan liittää kahdella tavalla: Bluetooth® Low Energy -tekniikalla tai mukana toimitettavalla USB-vastaanottimella. Se tarjoaakin vahvan ja luotettavan signaalin jopa 10 metrin päästä.1Langaton kantama voi vaihdella käyttöympäristön ja tietokoneen asetusten mukaan Liitä Windows®- tai macOS-tietokoneeseen – sinun ei tarvitse pelätä yhteyden katkeamista tai hitautta.

Liitännät
Kytkentä Bluetooth

  • Merkki: Logitech
  • Tuotenumero: 4068382
  • Saatavuus: Ennakkotilaus

  • 54.01€


Katso myös nämä tuotteet

Avainsanat: Logitech, ergonomiahiiri, pallohiiri